Na kontaktoni

Na kontaktoni!

+38349509090

Rr. Dardania p.n. Fushë Kosovë
Kosovë

PËR NE

Kompania ndërtimore Cima Construction synon të jetë lider i realizimit të projekteve të mëdha ndërtimore dhe  ndërtimit modern të qendrave tregtare dhe rekreative, objekteve të larta banesore dhe shtëpive moderne në Kosovë dhe jashtë saj, me gjithë infrastrukturën përcjellëse.

Vegza me rËndËsi

© 2020 – Cimaks Të gjitha drejtat e rezervuara.

Krahaso