CC 4 scaled

I projektuar nga arkitektë të zgjedhur, kompleksi CIMA TOWER është shndërruar në kërkesë të kohës dhe referencë për banorët e saj të ardhshëm. CIMA TOWER prezanton jo vetëm emrin e kompanisë prestigjioze të ndërtimit, por edhe vizionin për ndërtimin e objekteve me pamje arkitektonike dhe cilësi të jetës urbane bashkëkohore.

Kompleksi CIMA TOWER gjendet në Ferizaj. Vendi i ndërtimit të këtij kompleksi është model edhe për qytetet tjera dhe shpërfaq kërkesat, dëshirën dhe nevojat e klientëve tanë për investime kapitale.

 • Statusi Në ndërtim
 • Sipërfaqja 20,000 m2
 • Lokacioni Ferizaj
 • Tipi Afaristo - Banesor
 • Banesa180
 • Blloqe4
 • Sipërfaqja e banesave40-150 m2

Fasilitetet

Mbi themele të ndërtuara fuqishëm, me materiale të certifikuara dhe të qëndrueshme, komplekset janë ndërtuar në një zonë tërësisht të urbanizuar, bazuar në planin e ndërtimit dhe miratuar sipas të gjitha kritereve

Mbikqyrje me kamera

Kopshte për fëmijë

Sigurimi i ambienteve

Hapësira gjelbëruese

Sistemi kundër zjarrit

Hapësira të përbashkëta

Planet

* Click for larger view

Pamje nga Kompleksi LEKA- GUSHT 2019

Lokacioni

Adresa

Rr. Idriz Sh. Islami, p.n., Ferizaj, Kosovë

Pikat e Interesit

 • Komuna e Ferizaj: 4 min
 • KFC: 3 min
 • Ambullanta 1 min

NA KONTAKTONI