Renderi 8 Photo scaled

Kompleksi Eliza gjendet në rrugën Hamdi Grajçevci në Fushë Kosovë. Ndërtimi i kompleksit ka filluar me kompleksin e parë i cili është kompletuar brenda një viti për t’u zgjeruar tashmë me komplekset tjera afër saj dhe ka marrë pamjen e një qyteze me arkitekturë dhe planifikim bashkëkohor duke u bërë model ndërtimi në Kosovë.

Mbi themele të ndërtuara fuqishëm, me materiale të certifikuara dhe të qëndrueshme, komplekset janë ndërtuar në një zonë tërësisht të urbanizuar, bazuar në planin e ndërtimit dhe miratuar sipas të gjitha kritereve. Cilësia e ndërtimit ka mbikëqyrje të vazhdueshme në baza ditore. Për këtë, janë kujdesur një ekip i kompletuar dhe profesionist i kompanisë CIMA CONSTRUCTION me mbi 400 punëtorë, inxhinierë dhe arkitektë të dalluar.

  • Statusi Në ndërtim
  • Sipërfaqja 130,000 m2
  • Lokacioni Fushë Kosovë
  • Tipi Afaristo - Banesor
  • Banesa1115
  • Blloqe23
  • Sipërfaqja e banesave40-150 m2

Fasilitetet

Mbi themele të ndërtuara fuqishëm, me materiale të certifikuara dhe të qëndrueshme, komplekset janë ndërtuar në një zonë tërësisht të urbanizuar, bazuar në planin e ndërtimit dhe miratuar sipas të gjitha kritereve

Mbikqyrje me kamera

Kopshte për fëmijë

Sigurimi i ambienteve

Hapësira gjelbëruese

Sistemi kundër zjarrit

Hapësira të përbashkëta

Planet

* Click for larger view

Pamje nga Kompleksi Eliza - GUSHT 2019

Lokacioni

Adresa

Rr. Hamdi Grajçevci p.n., Fushë Kosovë, Kosovë

Pikat e Interesit

  • Komuna e Prishtinës: 7 min
  • Aeroporti: 15 min
  • Jambo - Kid Zone 2 min

NA KONTAKTONI