Renderi 15 Photo 2 scaled

Me pamje arkitektonike të mrekullueshme dhe me standarde të larta të ndërtimit, Kompleksi LEKA, dizajnuar dhe ndërtuar nga kompania prestigjioze CIMA CONSTRUCTION do të jetë mrekullia e radhës e ndërtimit, e cila saktësisht  gjendet në  rrugën Skënder Çeku  të lagjes Mati 1, në Prishtinë.

Kompleksi LEKA ofron organizim arkitektonik të mrekullueshëm sipas rregullave të planit urbanistik dhe pamje magjepsëse të ndërtesave të radhitura bukur. Pamjen e bëjnë edhe më të bukur dizajnimi enkas i oborrit, hapësirave me gjelbërim, garazheve, parkingjeve dhe këndit të lojërave të organizuar në mënyrën më të mirë profesionale.

  • Statusi Në ndërtim
  • Sipërfaqja 10,000 m2
  • Lokacioni Prishtinë
  • Tipi Afaristo - Banesor
  • Banesa90
  • Blloqe4
  • Sipërfaqja e banesave40-150 m2

Fasilitetet

Mbi themele të ndërtuara fuqishëm, me materiale të certifikuara dhe të qëndrueshme, komplekset janë ndërtuar në një zonë tërësisht të urbanizuar, bazuar në planin e ndërtimit dhe miratuar sipas të gjitha kritereve

Mbikqyrje me kamera

Kopshte për fëmijë

Sigurimi i ambienteve

Hapësira gjelbëruese

Sistemi kundër zjarrit

Hapësira të përbashkëta

Planet

* Click for larger view

Pamje nga Kompleksi LEKA- GUSHT 2019

Lokacioni

Adresa

Rr. Skënder Çekui p.n., Prishtinë, Kosovë

Pikat e Interesit

  • Komuna e Prishtinës: 12 min
  • Aeroporti: 24 min
  • QKUK Prishtinë 7 min

NA KONTAKTONI