Blloku A4 – Banesë – KATI 7 – Tipi 3 – 116.35 m²

A4-K7-T3

ID e pronës

116.35 m2

Sipërfaqja

3

Dhoma gjumi

2

Banjo

Përshkrimi

Kompleksi ELIZA gjendet në lagjen Dardania në Fushë Kosovë. Ndërtimi i qytezës ka filluar me kompleksin e parë i cili është kompletuar brenda një viti për t’u zgjeruar tashmë me komplekset tjera afër saj dhe ka marrë pamjen e një qyteze me arkitekturë dhe planifikim bashkëkohor duke u bërë model ndërtimi në Kosovë. Mbi themele të ndërtuara fuqishëm, me materiale të certifikuara dhe të qëndrueshme, komplekset janë ndërtuar në një zonë tërësisht të urbanizuar, bazuar në planin e ndërtimit dhe miratuar sipas të gjitha kritereve. Cilësia e ndërtimit ka mbikëqyrje të vazhdueshme në baza ditore. Për këtë, janë kujdesur një ekip i kompletuar dhe profesionist i kompanisë CIMA CONSTRUCTION me mbi 400 punëtorë, inxhinierë dhe arkitektë të dalluar.

Adresa

Adresa: Rr. Hamdi Grajçevci, Fushë Kosovë
 • Shteti:
 • Blloku: A4
 • Qyteti: Fushë Kosovë
 • Kodi postal: 12000
Hape përmes Google maps
 • ID e pronës A4-K7-T3
 • Blloku A4
 • Statusi i pronës Në shitje
 • Dhoma 4
 • Dhoma gjumi 3
 • Banjo 2
 • Kati KATI 7
 • Sipërfaqja 116.35 m2
 • Kompleksi Kompleksi Eliza A
 • Blloku A4
Blloku A4 – Banesë – KATI 7 – Tipi 3 – 116.35 m²

Dokumente të bashkëlidhura

Prezantimi-i-Objektit.pdf Shkarko

Lokacioni