Blloku A4 – Penthouse – KATI 8 – Tipi 1 – 116 m² – Tarracë:84.10 m²

A4-K8-T1

Property ID

116 m2

Size

3

Bedrooms

2

Bathrooms

Description

Kompleksi ELIZA gjendet në lagjen Dardania në Fushë Kosovë. Ndërtimi i qytezës ka filluar me kompleksin e parë i cili është kompletuar brenda një viti për t’u zgjeruar tashmë me komplekset tjera afër saj dhe ka marrë pamjen e një qyteze me arkitekturë dhe planifikim bashkëkohor duke u bërë model ndërtimi në Kosovë. Mbi themele të ndërtuara fuqishëm, me materiale të certifikuara dhe të qëndrueshme, komplekset janë ndërtuar në një zonë tërësisht të urbanizuar, bazuar në planin e ndërtimit dhe miratuar sipas të gjitha kritereve. Cilësia e ndërtimit ka mbikëqyrje të vazhdueshme në baza ditore. Për këtë, janë kujdesur një ekip i kompletuar dhe profesionist i kompanisë CIMA CONSTRUCTION me mbi 400 punëtorë, inxhinierë dhe arkitektë të dalluar.

Address

Address: Rr. Hamdi Grajçevci, Fushë Kosovë
 • Country:
 • Province / State: A4
 • City / Town: Fushë Kosovë
 • Postal code / ZIP: 12000
Open on Google Maps

Notice: Undefined index: url in /home/z4ugm0hkuvva/public_html/wp-content/plugins/essential-real-estate/public/templates/single-property/features.php on line 43
 • Property ID A4-K8-T1
 • Property Type A4
 • Property status Në shitje
 • Rooms 4
 • Bedrooms 3
 • Bathrooms 2
 • Year Built KATI 8
 • Size 116 m2
 • Label Kompleksi Eliza A
 • Garages A4
Blloku A4 – Penthouse – KATI 8 – Tipi 1 – 116 m² – Tarracë:84.10 m²

File Attachments

Prezantimi-i-Objektit.pdf Download

Get Directions