Blloku A5 – Banesë – KATI 1 – Tipi 6 – 65.75 m²

A5-K1-T6

Property ID

65.75 m2

Size

1

Bedroom

1

Bathroom

Description

Kompleksi ELIZA gjendet në lagjen Dardania në Fushë Kosovë. Ndërtimi i qytezës ka filluar me kompleksin e parë i cili është kompletuar brenda një viti për t’u zgjeruar tashmë me komplekset tjera afër saj dhe ka marrë pamjen e një qyteze me arkitekturë dhe planifikim bashkëkohor duke u bërë model ndërtimi në Kosovë. Mbi themele të ndërtuara fuqishëm, me materiale të certifikuara dhe të qëndrueshme, komplekset janë ndërtuar në një zonë tërësisht të urbanizuar, bazuar në planin e ndërtimit dhe miratuar sipas të gjitha kritereve. Cilësia e ndërtimit ka mbikëqyrje të vazhdueshme në baza ditore. Për këtë, janë kujdesur një ekip i kompletuar dhe profesionist i kompanisë CIMA CONSTRUCTION me mbi 400 punëtorë, inxhinierë dhe arkitektë të dalluar.

Address

Address: Rr. Hamdi Grajçevci, Fushë Kosovë
 • Country:
 • Province / State: A5
 • City / Town: Fushë Kosovë
 • Postal code / ZIP: 12000
Open on Google Maps
 • Property ID A5-K1-T6
 • Property Type A5
 • Property status Në shitje
 • Rooms 2
 • Bedrooms 1
 • Bathrooms 1
 • Year Built KATI 1
 • Size 65.75 m2
 • Label Kompleksi Eliza A
 • Garages A5
Blloku A5 – Banesë – KATI 1 – Tipi 6 – 65.75 m²

File Attachments

Prezantimi-i-Objektit.pdf Download

Get Directions