Blloku A7 – Banesë – KATI 7 – Tipi 1 – 123.26 m²

A7-K7-T1

Property ID

123.26 m2

Size

3

Bedrooms

2

Bathrooms

Description

Kompleksi ELIZA gjendet në lagjen Dardania në Fushë Kosovë. Ndërtimi i qytezës ka filluar me kompleksin e parë i cili është kompletuar brenda një viti për t’u zgjeruar tashmë me komplekset tjera afër saj dhe ka marrë pamjen e një qyteze me arkitekturë dhe planifikim bashkëkohor duke u bërë model ndërtimi në Kosovë. Mbi themele të ndërtuara fuqishëm, me materiale të certifikuara dhe të qëndrueshme, komplekset janë ndërtuar në një zonë tërësisht të urbanizuar, bazuar në planin e ndërtimit dhe miratuar sipas të gjitha kritereve. Cilësia e ndërtimit ka mbikëqyrje të vazhdueshme në baza ditore. Për këtë, janë kujdesur një ekip i kompletuar dhe profesionist i kompanisë CIMA CONSTRUCTION me mbi 400 punëtorë, inxhinierë dhe arkitektë të dalluar.

Address

Address: Rr. Hamdi Grajçevci, Fushë Kosovë
 • Country:
 • Province / State: A7
 • City / Town: Fushë Kosovë
 • Postal code / ZIP: 12000
Open on Google Maps
 • Property ID A7-K7-T1
 • Property Type A7
 • Property status Në shitje
 • Rooms 4
 • Bedrooms 3
 • Bathrooms 2
 • Year Built KATI 7
 • Size 123.26 m2
 • Label Kompleksi Eliza A
 • Garages A7
Blloku A7 – Banesë – KATI 7 – Tipi 1 – 123.26 m²

File Attachments

Prezantimi-i-Objektit.pdf Download

Get Directions