Blloku A9 – Banesë – KATI 0 – Përdhesë – Tipi 5 – 86.01 m²

A9-K0-T5

ID e pronës

86.01 m2

Sipërfaqja

2

Dhoma gjumi

1

Banjo

Përshkrimi

Kompleksi ELIZA gjendet në lagjen Dardania në Fushë Kosovë. Ndërtimi i qytezës ka filluar me kompleksin e parë i cili është kompletuar brenda një viti për t’u zgjeruar tashmë me komplekset tjera afër saj dhe ka marrë pamjen e një qyteze me arkitekturë dhe planifikim bashkëkohor duke u bërë model ndërtimi në Kosovë. Mbi themele të ndërtuara fuqishëm, me materiale të certifikuara dhe të qëndrueshme, komplekset janë ndërtuar në një zonë tërësisht të urbanizuar, bazuar në planin e ndërtimit dhe miratuar sipas të gjitha kritereve. Cilësia e ndërtimit ka mbikëqyrje të vazhdueshme në baza ditore. Për këtë, janë kujdesur një ekip i kompletuar dhe profesionist i kompanisë CIMA CONSTRUCTION me mbi 400 punëtorë, inxhinierë dhe arkitektë të dalluar.

Adresa

Adresa: Rr. Hamdi Grajçevci, Fushë Kosovë
 • Shteti:
 • Blloku: A9
 • Qyteti: Fushë Kosovë
 • Kodi postal: 12000
Hape përmes Google maps
 • ID e pronës A9-K0-T5
 • Blloku A9
 • Statusi i pronës Në shitje
 • Dhoma 3
 • Dhoma gjumi 2
 • Banjo 1
 • Kati KATI 0 - Përdhesë
 • Sipërfaqja 86.01 m2
 • Kompleksi Kompleksi Eliza A
 • Blloku A9
Blloku A9 – Banesë – KATI 0 – Përdhesë – Tipi 5 – 86.01 m²

Dokumente të bashkëlidhura

Prezantimi-i-Objektit.pdf Shkarko

Lokacioni