Blloku B3 – Penthouse – KATI 8 – Tipi 3 – 137.26 m² – Teracë: 92.19m²

B3-K8-T3

ID e pronës

137.26 m2

Sipërfaqja

3

Dhoma gjumi

2

Banjo

Përshkrimi

Kompleksi ELIZA gjendet në lagjen Dardania në Fushë Kosovë. Ndërtimi i qytezës ka filluar me kompleksin e parë i cili është kompletuar brenda një viti për t’u zgjeruar tashmë me komplekset tjera afër saj dhe ka marrë pamjen e një qyteze me arkitekturë dhe planifikim bashkëkohor duke u bërë model ndërtimi në Kosovë. Mbi themele të ndërtuara fuqishëm, me materiale të certifikuara dhe të qëndrueshme, komplekset janë ndërtuar në një zonë tërësisht të urbanizuar, bazuar në planin e ndërtimit dhe miratuar sipas të gjitha kritereve. Cilësia e ndërtimit ka mbikëqyrje të vazhdueshme në baza ditore. Për këtë, janë kujdesur një ekip i kompletuar dhe profesionist i kompanisë CIMA CONSTRUCTION me mbi 400 punëtorë, inxhinierë dhe arkitektë të dalluar.

Adresa

Adresa: Rr. Hamdi Grajçevci, Fushë Kosovë
 • Shteti:
 • Blloku: B3
 • Qyteti: Fushë Kosovë
 • Kodi postal: 12000
Hape përmes Google maps

Notice: Undefined index: url in /home/z4ugm0hkuvva/public_html/wp-content/plugins/essential-real-estate/public/templates/single-property/features.php on line 43
 • ID e pronës B3-K8-T3
 • Blloku B3
 • Statusi i pronës Në shitje
 • Dhoma 4
 • Dhoma gjumi 3
 • Banjo 2
 • Kati KATI 8
 • Sipërfaqja 137.26 m2
 • Kompleksi Kompleksi Eliza B
 • Blloku B3
Blloku B3 – Penthouse – KATI 8 – Tipi 3 – 137.26 m² – Teracë: 92.19m²

Dokumente të bashkëlidhura

Prezantimi-i-Objektit.pdf Shkarko

Lokacioni