Publikime | CIMA Construction
Participimi

Vetëm 3000€ participim është #SUPER OFERTA e radhës nga CIMA Construction dhe BKT Kosova

CIMA Construction dhe BKT Kosova, kësaj radhe vijnë me #SUPER OFERTËN duke ju mundësuar klientëve që me vetëm 3000€ participim të bëhen me banesë të re.
Cima Construction është ndërmarrja ndërtimore që ofron cilësi, besueshmëri dhe oferta të mëdha të blerjes së patundshmërive dhe është gjithmonë afër jush. read more

Eliza 6

Investo Sigurt Në Patundshmëri, ELIZA Nga Cima Construction

Janë të pakta rastet kur projektet në letër dhe renderët mbesin në hije nga puna e finalizuar, një nga to, pa asnjë dyshim është Eliza nga Cima Construction.

Me pamjen më të bukur nga Prishtina, tashmë duke iu vendosur dritaret – është ky një nga lokacionet ku është duke ndërtuar Cima Construction. Në themele masive që mbajnë Qendër Tregtare dhe 3 kulla masive banimi tashmë ky kompleks është integruar në Arbëri që është zonë emblematike e kryeqytetit. read more

10vjet bardhe

Cima – 10 Vjet

Sot është një dite e re, me diell. Është thuaja se e njëjtë me ditën e 1 marsit 2009, ditën qe e themeluam Cima Construction.

Ëndrrat i kishim të mëdha por veglat e punës te pakta, e edhe ishim pak ne numër.

Por Gur mbi Gur ishte motoja që na mësoi të lidhemi fuqishëm me njerëzit, punëtorët dhe themelet e çdo vendndërtimi.

Sot teksa kthehemi në kohë shohim se sa me fat kemi qenë që në këtë udhëtim tonin rrugës takuam partnerë, bashkëpunëtorë dhe njerëz fisnikë që na e dhanë besimin të ndërtojmë vatrat e tyre – kulmet e shtëpive të tyre. read more

Compare