CIMA Construction dhe BKT Kosova - SUPER OFERTË | CIMA Construction
4 2

CIMA Construction dhe BKT Kosova, sot kanë nënshkruar marrëveshje bashkëpunimi për ofrimin e kushteve më të mira në treg për kredi për shtëpi, duke iu ofruar klientëve mundësi për blerje të patundshmërive (banesa, lokale, garazha dhe depo) me kushte të veçanta dhe me normë preferenciale të interesit.

Cima Construction është ndërmarrja ndërtimore që ofron cilësi, besueshmëri dhe oferta të mëdha të blerjes së patundshmërive dhe është gjithmonë afër jush.

KUSHTET E KREDISË

  • Norma e interesit nga 3.29%
  • Norma efektive e interesit nga 3.49%
  • Shpenzime administrative 1.00%
  • Kohëzgjatja e kredisë deri në 180 muaj
  • Paraaprovimi i kredisë për 20 minuta
  • Participimi i klientit 20%
  • Banesa e blerë mund të lihet si hipotekë

Ejani dhe binduni për #SUPER #OFERTËN tonë të radhës!

Çdo ditë më afër jush!

Ne ndërtojmë, Cima Construction

sqarime

Compare