Cima Construction, Të Ndërtosh Mbi Themele Të Forta | CIMA Construction
1 a

Me pamjen më të bukur nga Prishtina, tashmë duke iu vendosur dritaret – është ky një nga lokacionet ku është duke ndërtuar Cima Construction. Në themele masive që mbajnë Qendër Tregtare dhe 3 kulla masive banimi tashmë ky kompleks është integruar në Arbëri që është zonë emblematike e kryeqytetit.

Çdo ditë mbi 400 punëtorë direkt apo të kontraktuar janë në kantieret e ndërtimit në kompaninë Cima Construction. Nën sloganin e tyre “Ne Ndërtojmë” nisin punën në Prishtinë – Arbëri, Rruga B dhe Ambasada Amerikane; Ferizaj në një nga zonat më të kërkuara, Suharekë tek Parku; Lipjan në qendër të qytetit dhe natyrisht në vendin që e kanë aq shumë të dashur Eliza në lagjen Dardania Fushë Kosovë.

Të ndërtosh mbi themele të forta nënkupton që prona të ketë çdoherë vlerësimin maksimal, andaj jo rastësisht sot pronat në të cilat ndërton Cima Construction janë shndërruar në vende ku investimi është i sigurt.

 

Një super mundësi është blerja e banesës në lagjen Dardania në Fushë Kosovë ku është duke u ndërtuar vazhdimi i kompleksit Eliza me gjithsej 18 hyrje të reja. Bëje banesën tënde duke paguar për 60 muaj, pa kamatë, pa garantues duke paguar direkt në Cima Construction.

Vetëm 10 minuta nga qendra e Prishtinës, Eliza tashmë është shndërruar në një lokacion tejet atraktiv për të jetuar pasi që është një zonë e tërë e urbanizuar dhe me qasje të lehtë në kryeqytet dhe më tej.

Që të kontakto direkt dhe të investoni në banesën tuaj të ardhshme telefono tani në numrin +38349509090

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Compare