Vetëm 3000€ participim është #SUPER OFERTA e radhës nga CIMA Construction dhe BKT Kosova | CIMA Construction
Participimi

CIMA Construction dhe BKT Kosova, kësaj radhe vijnë me #SUPER OFERTËN duke ju mundësuar klientëve që me vetëm 3000€ participim të bëhen me banesë të re.
Cima Construction është ndërmarrja ndërtimore që ofron cilësi, besueshmëri dhe oferta të mëdha të blerjes së patundshmërive dhe është gjithmonë afër jush.

KUSHTET E KREDISË

♦️ Norma e interesit nga 3.29%
♦️ Norma efektive e interesit nga 3.49%
♦️ Shpenzime administrative 1.00%
♦️ Kohëzgjatja e kredisë deri në 180 muaj
♦️ Paraaprovimi i kredisë për 20 minuta
♦️ Participimi i klientit 3000€
♦️ Banesa e blerë mund të lihet si hipotekë

Ejani dhe binduni për #SUPER #OFERTËN tonë të radhës!

Çdo ditë më afër jush!

Ne ndërtojmë, Cima Construction

Na kontaktoni në:
+38349509090
info@cimaks.com
www.cimaks.com

Cima Construction

#cima #construction #nendertojme #10vjetmeju #banese

Participimi

Compare