Kompleksi Cima Grand Tower - Prishtina e Re - CIMA

Kompleksi Cima Grand Tower - Prishtina e Re
Prishtina e Re, Prishtinë

Koncepti i hartuar për projektin Masterplan refersto:

  • Sipërfaqja e ndërtimit rreth 250,000 m2 faza e parë, 13 ndërtesa të shtrira në një sipërfaqe toke prej 40,700 m2 duke përdorur hapësirën për ndërtim me vetëm 30%.
  • Hapësirë e gjelbër dhe rekreative me 70% të sipërfaqes.

Master plani permban:

  • 12 ndërtesa afaristo-banesore
  • Apartamente standarde dhe apartamente eksluzive
  • Dyqane për afarizëm rreth 15,000 m2
  • Hotel me sipërfaqe 21,000 m2
  • Parkim nëntokësor
  • Qendra për çerdhe dhe mjekësi familjare,

Kompleksi i kullës së madhe cima është konceptuar si një vend ku fillon një jetë e re e bukur dhe aktive e vendosur në hapësirën më të mirë në një lagje unike urbane të pjesës së re të Prishtinës, dhe në qendër të saj ofron më të mirën për të investuar në prona të paluajtshme

Statusi Në Ndërtim
Banesa
Sipërfaqja 250,000 m2
Blloqe 13
Tipi Afaristo - Banesor
Sipërfaqja e banesave 60-250 m2
× PAGESA FILLESTARE PAGESA ME KESTE KËSTI MUJOR 230.79 €

Lokacioni

\