Ballina | CIMA Construction

Renderi 8 Photo scaled Fushë Kosovë. KOMPLEKSI
ELIZA
Shiko projektin
NA KONTAKTONI +38349509090
Renderi 13 Photo scaled Prishtinë. KOMPLEKSI
LEKA
Shiko projektin
NA KONTAKTONI +38349509090
kawa scaled Prishtinë. LORD
RESIDENCE
Shiko projektin
NA KONTAKTONI +38349509090
CC 1C 1 Ferizaj. KOMPLEKSI
CIMA TOWER
Shiko projektin
NA KONTAKTONI +38349509090
Lipjan. KOMPLEKSI
ULPIANA CENTER
Shiko projektin
NA KONTAKTONI +38349509090
KUSH JEMI NE?

Mirësevini në faqen tonë zyrtare!

Cima Construction është kompani ndërtimore e themeluar në vitin 2009. Përvoja e duhur dhe e arrirë, stafi i kualifikuar e profesional, përkushtimi dhe besueshmëria në punë e afate kohore të ndërtimit, shpërfaqin themelet e fuqishme prestigjioze të kompanisë sonë.

Cima Construction ofron organizim profesional, teknologji bashkëkohore të sofistikuar dhe cilësi të lartë ndërtimore të objekteve të ndryshme të ndërtimit.

Cima Construction plotëson dhe garanton arritjen e objektivave, vizionit dhe misionit tonë të përbashkët.

Cima Construction ofron suksese të larta në Kosovë dhe jashtë saj.

Punë profesionale e suksesshme e cilësisë së lartë. Për ne dhe klientët tanë!

Bali & Arsim Kabashi

Projektet e fundit

NE NDËRTOJMË

PSE CIMA CONSTRUCTION?

Ju mirëpresim me besueshmëri
dhe profesionalizëm

Gjatë ndërtimit të objekteve banesore dhe afariste, përveç planit arkitektonik dhe ndërtimor në mënyrë profesionale dhe cilësore ofrohen materiale të certifikuara dhe të qëndrueshme.

IMG 24

CIMA CONSTRUCTION ofron shërbime të specializuara të cilat fillojnë para ndërtimit të objekteve ndërtimore. Këto shërbime nisin me llogaritjen e kostos së ndërtimit dhe vazhdojnë e përfshijnë punët përgatitore duke filluar nga prishja e objekteve paraprake, rregullimi i hapësirave të ndërtimit me stabilizimin e tokës, heqja e materialeve të rrezikshme dhe të dëmshme, ndërtimi i mureve mbajtëse si dhe punët tjera lehtësuese.

IMG 10

CIMA CONSTRUCTION është lider i ndërtimit në Kosovë dhe është ofertuesi më i mirë i shërbimeve profesionale dhe plotësimit të kërkesave tuaja për investimet familjare. Qendra e thirrjeve është e gatshme 24/7 që t’ju asistojë me informacione të nevojshme. 

about why3 osibhgcf4q4ifqqkqkgld1lcdz4lvinltbtcal1jes

Siguria e familjes është mbi të gjitha, prandaj në ambientet e bukura të komplekseve banesore dhe afariste të ndërtuara nga CIMA CONSTRUCTION, në radhë të parë ofrohet siguri maksimale për cilësinë e ndërtimit, me gjithë infrastrukturën përcjellëse. Përveç ofrimit të sigurisë në objektet e ndërtuara ofrohet siguri me organizimin urbanistik, infrastrukturor dhe arkitektonik të hapësirave të brendshme dhe të jashtme të ndërtimit duke përfshirë garazhet, parkingjet, parqet dhe shtigjet për lëvizjen e sigurt dhe të qetë të qytetarëve.

siguri max

Hapësirat e gjelbëruara në ambientet e banimit janë domosdoshmëri e kohës dhe e nevojave familjare për pushim e relaksim. Prandaj, CIMA CONSTRUCTION gjatë planifikimit arkitektonik dhe infrastrukturor i kushton rëndësi të madhe plotësimit të kritereve për hapësirat e dedikuara për gjelbërim. CIMA CONSTRUCTION shfrytëzon në maksimum këto hapësira me parqe të dizajnuara nga arkitektët tanë dhe të mirëmbajtura në vazhdimësi në katër stinët e vitit.

gj1
FAKTE.

LIDERE NË NDËRTIMTARI

Kompania ndërtimore Cima Construction ka mision ndërtimin e objekteve në Kosovë dhe jashtë saj, me ambiente multifunksionale dhe në përputhje me kërkesat bashkëkohore të ndërtimit e të klientëve tanë duke kontribuar në rritjen e vlerës së shtuar dhe rritjen e pasurisë së shoqërisë.

Parimi ynë shtytës dhe udhëheqës në aktivitetet tona për investime dhe zhvillim do të jetë puna në mënyrë aktive në drejtim të rritjes së vlerës së shtuar të investimeve brenda kompanisë dhe jashtë saj përmes politikave të mirëfillta menaxhuese që garantojnë stabilitet dhe investime të fuqishme të kompanisë për interesat e saj dhe ato publike. 

10

VITE EKSPERIENCË

0 +
Projekte të përfunduara
0
Numri i punëtorëve aktiv
0
Projekte në ndërtim
0
Numri i bashkëpunëtorëve
KËRKESË E SHPEJT

Na kontaktoni për
më shumë informata?

Compare