Lajme - CIMA

Lajmet

05.12.2023

Cima Construction prezanton Lagjen Ulpiana në Lipjan

Mëso më shumë →
05.12.2023

Kompleksi Ulpiana Center Rr.Shqipëria, Lipjan

Mëso më shumë →
05.12.2023

Lagjja Panorama në Ferizaj, Cima Construction prezanton adresën e saj

Mëso më shumë →
05.12.2023

Cima Construction prezanton Lagjen Panorama Residence në Ferizaj

Mëso më shumë →
05.12.2023

Kompleksi Panorama Lagjja Panorama, Ferizaj

Mëso më shumë →
05.12.2023

Kompleksi Dardania Lagjja Dardania, Prizren

Mëso më shumë →
05.12.2023

Cima construction prezanton Lagjen Dardania në Prizren

Mëso më shumë →
05.12.2023

Kompleksi Cima Residence Lagjja e Muhaxherëve, Prishtinë

Mëso më shumë →
05.12.2023

Cima construction prezanton Lagjen Panorama Residence në Ferizaj

Mëso më shumë →
05.12.2023

Arkitekturë moderne dhe unike, vetëm në Kompleksin Banesor “Te Kodra” në Suharekë

Mëso më shumë →
05.12.2023

Kompleksi Panorama Lagjja Panorama, Ferizaj

Mëso më shumë →
05.12.2023

CIMA Construction me Kompleksin Te Kodra – Lagjia te Kodra, Suharekë

Mëso më shumë →
05.12.2023

Kompleksi Te Kodra Lagjja te Kodra, Suharekë

Mëso më shumë →
05.12.2023

Nise vitin me një banesë të re, “Cima Construction” i’u mundëson blerjen me kushtet më të mira në treg

Mëso më shumë →
05.12.2023

“Te Kodra”, kompleksi më i ri banesore në Suharekë nga Cima Construction

Mëso më shumë →
05.12.2023

Cima Construction ndërton me vizion, cilësi dhe krenari!

Mëso më shumë →
05.12.2023

Jeta rifillon nga freskia e vjeshtës – përjetoni vjeshtën me ngjyra të arta në kompleksin Eliza!

Mëso më shumë →
05.12.2023

Përjetoni panoramën e vërtetë me familjen tuaj në Panorama Residence në Ferizaj nga Cima Construction

Mëso më shumë →
05.12.2023

Në vendndodhjen më të mirë të qytetit Kompleksi Cima Tower – Ferizaj

Mëso më shumë →
05.12.2023

Më shumë se një dekadë suksese për Cima Construction

Mëso më shumë →
05.12.2023

Cima Construction, vendi ku mund të blini banesë cilësore në shumë qytete të Kosovës

Mëso më shumë →
05.12.2023

Kompania Cima Construction, fituese e një çmimi prestigjioz në LUXURY AWARDS 2021

Mëso më shumë →
05.12.2023

‘Cima Construction’ , lider në fushën e ndërtimtarisë në vend

Mëso më shumë →
05.12.2023

“CIMA CONSTRUCTION”, dhuron 5000 kg miell për familjet në nevojë

Mëso më shumë →
05.12.2023

Këto janë themelet e forta, Cima Construction

Mëso më shumë →
05.12.2023

Cima Construction, të ndërtosh mbi themele të forta

Mëso më shumë →
05.12.2023

Cima Construction mbush 10 vjet

Mëso më shumë →

Lokacioni